ClubEnergy a Sant Cugat

Classe dirigida de tipus HIIT entrenament intens d´alta intensitat, crema eficient de calories i tot això en un ambient divertit i aportant benestar físic i mental.

Per què ClubEnergy?

ClubEnergy us ofereix sessions HIIT plenes d’energia i intensitat que transformen l’exercici en una experiència divertida i efectiva. Les nostres classes són perfectes per a la crema ràpida de calories, amb un ambient vibrant que impulsa el teu benestar físic i mental. Si vols combinar entrenament intens i diversió, ClubEnergy és la teva elecció ideal per aconseguir resultats mentre gaudeixes del procés.

Diversió i dinamisme

L´enfocament energètic de les classes fa que cada sessió sigui divertida i estimulant, transformant l´entrenament en una experiència agradable i motivadora.

Ambient inspirador

Uneix-te a un grup dinàmic amb una energia contagiosa que t’anima a donar el millor de tu mateix ia superar els límits.

Entrenament HIIT intensiu

Les sessions d’alta intensitat estan dissenyades per maximitzar la crema de calories i augmentar l’eficiència de cada exercici i oferir resultats visibles en poc temps.

Millora global del benestar

Els entrenaments no només són efectius per a la crema de calories, sinó que també contribueixen al teu benestar general, combinant beneficis físics i mentals.
Sergio Molina
Sergio Molina
Llegir més
Entrenar amb un amic ha canviat totalment el meu enfoc. Ens animem, riem i ens piquem constantment. No només veig millors resultats, sinó que gaudeixo molt més de cada sessió. Realment, és una manera genial de fer exercici!
Martí Vives
Martí Vives
Llegir més
Entrenar amb ClubBoxing ha estat una experiència genial. La motivació i l’ambient són increïbles, i els resultats es noten ràpidament. M’encanta!
Isabel Campos
Isabel Campos
Llegir més
El servei de nutrició i seguiment personal ha canviat el joc per a mi. Amb un pla a mida i suport constant, ara em sento genial.
Ana López
Ana López
Llegir més
Gràcies al seguiment personal i als consells de nutrició, he trobat l’equilibri perfecte per sentir-me millor. Tot ha estat molt més fàcil.
Previous
Next

Estàs a punt?